Planificări instruire online, organizate de echipa proiectului CRED, pentru profesorii din învățământul preuniversitar

 Vă transmitem atașat planificarea instruirilor propuse de către echipa proiectului „CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți – CRED” cu privire la o serie de instrumente de lucru ce pot fi utilizate pentru desfășurarea activităților de învățare în mediul online. Vă rugăm să anunțați profesorii din unitatea dumneavoastră, care sunt implicați în proiect să participe online la instruiri. Celelalte cadre didactice vor putea să vizioneze online înregistrările acestor instruiri.

 

Vă sugerăm să vizionați anterior înregistrarea unui seminar de instruire cu privire la modul de activare a pachetului de licențe G Suite for Education și MicorsoftOffice 365 A1Clasa Viitorului, utilizând linkul https://youtu.be/m6PhFLD-GJA . Acest pachet conține aplicațiile care fac obiectul instruirilor.

 

Profesorii și administratorii domeniului creat de fiecare unitate de ânvățământ pot accesa platforma de instruire https://www.eduapps.ro/cursuri/ pentru a învăța să utilizeze aplicațiile puse la dispoziție prin aceste pachete.

ro_RORomanian